Boombox TV Muziek Video Writerscamp

Boombox Media presenteert hun nieuwe mixtape Mozaïek!

27/07/2018
Eindelijk is het zo ver! Na het succes van de zomersingle ‘Turn Up’ en de nieuwste videoclip ‘Dichter Bij Mezelf’ staat nu de hele mixtape ‘Mozaïek’ online!

Acht jonge creatieve talenten uit de Noordelijke helft van Nederland hebben de handen inééngeslagen tijdens een writerscamp in het Friese Noordbergum van het platenlabel Boombox Media. ‘Mozaïek’ is ontstaan uit de jonge creatieve geesten van rappers/tekstschrijvers, beatmakers, videographers en een art director. Met deze plaat schiet Boombox Media het Noordelijke Hiphop-geluid wederom ver omhoog aan het nationale Hiphop-firmament met de talenten Sendeep Ramesar (vocalist/mixage), Sensicane (vocalist), Jeremy-M (producer), Sil (producer), Colin (producer), Byron de Fockert (videographer/vocalist), Jesse Pas (videographer) en art director en producer Gert Jan Naber.

Eerder dit jaar zijn de mooie en vaak hilarische video’s van de writerscamp al op het YouTube-kanaal van Boombox Media uitgekomen. Uit die combinatie van lol en hard werken is onlangs de single ‘Turn Up’ al uitgekomen, waarvan al wordt gezegd dat het een ‘zomerhitje’ is. Zo hebben onder andere Roxeanne Hazes en rapper Kempi op de social media zich al positief uitgelaten over dit nummer. Net als de nieuwste clip ‘Dichter Bij Mezelf’ die meteen werd opgemerkt binnen de Nederlandstalige Hiphop-scene.

Een jaar geleden kwam de EP ‘DNA’ van het toen nog kersverse label Boombox Media uit het Drentse Assen uit via de populairste streamingdiensten. Nu hebben de artiesten van Boombox Media zich weer overtroffen en staat ‘Mozaïek’ nu online op de volgende streamingdiensten: Spotify, Deezer, Apple Music, iTunes, Google Play & TIDAL.

Muziek Video Writerscamp

Nieuwe single ‘Turn Up’ voorportaal voor nieuwe mixtape ‘Mozaïek’

07/07/2018
De nieuwste single ‘Turn Up’ van Sendeep x Jeremy-M featuring Sensicane staat sinds dit weekend online met een lyricvideo.
Het nummer is te beluisteren via:

Spotify: https://spoti.fi/2IXrroO
Deezer: http://tiny.cc/DeezerTurnUp
TIDAL: https://bit.ly/2KTpDiq
Apple Music: https://apple.co/2MNJLmv
iTunes: https://apple.co/2MNJLmv
Google Play: http://tiny.cc/GooglePlayTurnUp

Lyricvideo ‘Turn Up (feat. Sensicane)’: https://youtu.be/j6rwBPg22RI

Deze track is het voorportaal voor de nieuwe mixtape ‘Mozaïek’ die op 27 juli uitkomt op alle bovenstaande streamingdiensten. ‘Turn Up’ en de nieuwe mixtape zijn producties van een super creatief writerscamp dat in februari plaats heeft gevonden in een bungalow in Friesland. Verschillende artiesten kwamen daar samen bij Boombox Media om hun creatieve talenten samen te bundelen tot een powerhouse van een plaat. De nieuwe single, mixtape, video’s en andere creaties zijn geproduceerd door rappers, beatmakers, videografen en vormgevers. Video’s van de writerscamp zijn via YouTube en Facebook te zien bij Boombox TV. Verschillende talenten, verschillende puzzelstukjes, vandaar de titel ‘Mozaïek’.

Afleveringen ‘Boombox TV’: http://tiny.cc/BoomboxTV

Het platenlabel Boombox Media uit het Drentse Assen brengt talenten uit heel Nederland samen in een Noord-Nederlandse sfeer waar creativiteit, kwaliteit en sfeer de boventoon voeren. De writerscamp is daar een goed voorbeeld van. Hier groeien nieuwe talenten aan het hiphop- en dancefirmament waar het muzikale universum al lang op zit te wachten.

Boombox TV Muziek Video Writerscamp

Eerste aflevering Boombox TV uit Assen in FRIESLAND!

08/02/2018
Platenlabel Boombox Media uit Assen is dit moment op volle sterkte aan het produceren en aan het werk voor nieuw materiaal.
Benieuwd hoe zo’n weekje met een groep jonge creatievelingen die muziek maken, schrijven, filmen, koken, lachen, eten en drinken eruit ziet? Check deze video! Dit is de eerste aflevering van Boombox TV tijdens de writerscamp van platenlabel Boombox Media in Noardburgum in het Friese Noorden.

Boombox Media
The Pack & You

Camera & Editing: Byron de Fockert, Gert Jan Naber en Jesse Pas
Animatie: Gert Jan Naber

Muziek

Sendeep komt met nieuwe love-track ‘Meer van Jou’

20/01/2018
ASSEN – Het is weer zo ver! Boombox Media presenteert op 20 januari vol trots de nieuwe single ‘Meer van Jou’ van Sendeep uit het Drentse Assen.
Het nieuwe hiphop-geluid uit het Noorden krijgt met deze nieuwe track steeds meer voet aan de grond in de Nederlandstalige hiphop-scene. Boombox Media brengt twee versies uit van ‘Meer van Jou’: één met een prachtige, uitgebreide instrumentale outro en een ‘radio-edit’ zonder de instrumentale outro.
Ook voor deze love-track heeft rapper Sendeep de handen met Colin uit het Noord-Hollandse Hoorn en GJ uit Assen inééngeslagen. Sendeep schreef de tekst en deed de vocalen, Colin en GJ hebben de beat geproduceerd. Gert Jan Naber deed ook deze keer de artwork en Ivo Statinski de mastering van het nummer.
Beide versies van ‘Meer van Jou’ zijn vanaf 20 januari te beluisteren via Spotify, Deezer, iTunes, Apple Music, Google Play en Tidal.
Boombox Media is een jong hiphoplabel uit Assen dat het nieuwe hiphopgeluid uit het Noorden van het land bekend maakt. Vorig jaar bracht Boombox Media al de EP ‘DNA’ uit van Sendeep × Colin en de track‘Godin van het Licht (Divali)’ van Sendeep × Colin. Met een frisse benadering van het hindoefeest Divali en nu in het nieuwe jaar dus ‘Meer van Jou’. Ook mixt, arrangeert en produceert Boombox Media tracks van andere artiesten.

Spotify: http://tiny.cc/MvJSpotify
Deezer: http://bit.ly/2mVaHGe
iTunes: http://tiny.cc/MvJiTunes
Apple Music: http://tiny.cc/MvJAppleMusic
YouTube: http://tiny.cc/MvJYouTube

Muziek

Sendeep en Colin maken track voor ‘Divali’

07/10/2017
Sendeep × Colin zijn terug! Na het succes van hun ‘DNA’ EP hebben zij speciaal voor de Hindoeïstische feestdag ‘Divali’ een nummer gemaakt.
In deze track kijken de jongens met hun frisse blik naar de traditionele viering van ‘Divali’. Door daar de sound van ‘nu’ aan te koppelen. Het nummer is te beluisteren op alle bekende streamingdiensten via onderstaande links of bekijk de stillclip hier: http://tiny.cc/DivaliYoutube.

Mastering door Ivo Statinski voor Statinski Mastering

Art direction door Gert Jan Naber voor Boombox Media

Spotify: http://tiny.cc/DivaliSpot
Deezer: http://bit.ly/2hRkeyJ
iTunes: http://tiny.cc/DivaliiTunes
Apple Music: http://tiny.cc/DivaliApple
Google Play: http://tiny.cc/DivaliGoogle
Tidal: http://tiny.cc/DivaliTidal

Muziek

Veelbelovend hiphopduo brengt nieuw geluid uit het Noorden!

24/07/2017

ASSEN – Het nieuwe veelbelovende hiphopduo Sendeep x Colin brengt vrijdag 28 juli de nieuwe EP ‘DNA’ uit bij het nieuwe platenlabel Boombox Media.
Deze EP is een nieuw geluid – uit het Noorden! – van het kersverse duo aan het Nederlandstalige en Vlaamse hiphopfirmament. De plaat die over vrouwen, hun houding, hun gedrag en hun liefde gaat, is geproduceerd en gemixt in de studio van Boombox Media in het Drentse Assen. Assenaar Sendeep Ramesar schreef zijn rapteksten zelf. De frisse en dansbare beats zijn gemaakt door Colin Hamelinck uit het Noord-Hollandse Hoorn. Het artwork van ‘DNA’ komt van het artistieke talent, eveneens uit Assen, Gert Jan Naber.

DNA’ is vanaf vrijdag te beluisteren via Spotify, iTunes, Apple Music, Deezer, Google Play en Tidal. Daarnaast is de EP in pre-order en vanaf vrijdag direct online te koop via de website van Boombox Media (https://www.boomboxmedia.nl/). Ook is een gelimiteerde oplage in diverse platenzaken verkrijgbaar. De tracklist en de sampler zijn nu al te vinden via de Facebookpagina van Boombox Media (http://facebook.com/boomboxmedianl).

DNA’ is de eerste productie van het jonge label Boombox Media in Assen, dat zowel muziek en geluid opneemt en mixt als produceert en arrangeert. Ivo Statinski van Statinksi Mastering heeft de EP op zijn bekende professionele wijze gemastered. Boombox Media wil op haar eigen frisse en artistieke manier het nieuwe geluid uit het Noorden op de Nederlandse en Vlaamse muziekmarkt brengen. De mensen achter Boombox Media werken daar dagelijks aan!

Veel luisterplezier!

Team Boombox Media