Eindelijk is het zo ver! Na het succes van de zomersingle ‘Turn Up’ en de nieuwste videoclip ‘Dichter Bij Mezelf’ staat nu de hele mixtape ‘Mozaïek’ online!

Acht jonge creatieve talenten uit de Noordelijke helft van Nederland hebben de handen inééngeslagen tijdens een writerscamp in het Friese Noordbergum van het platenlabel Boombox Media. ‘Mozaïek’ is ontstaan uit de jonge creatieve geesten van rappers/tekstschrijvers, beatmakers, videographers en een art director. Met deze plaat schiet Boombox Media het Noordelijke Hiphop-geluid wederom ver omhoog aan het nationale Hiphop-firmament met de talenten Sendeep Ramesar (vocalist/mixage), Sensicane (vocalist), Jeremy-M (producer), Sil (producer), Colin (producer), Byron de Fockert (videographer/vocalist), Jesse Pas (videographer) en art director en producer Gert Jan Naber.

Eerder dit jaar zijn de mooie en vaak hilarische video’s van de writerscamp al op het YouTube-kanaal van Boombox Media uitgekomen. Uit die combinatie van lol en hard werken is onlangs de single ‘Turn Up’ al uitgekomen, waarvan al wordt gezegd dat het een ‘zomerhitje’ is. Zo hebben onder andere Roxeanne Hazes en rapper Kempi op de social media zich al positief uitgelaten over dit nummer. Net als de nieuwste clip ‘Dichter Bij Mezelf’ die meteen werd opgemerkt binnen de Nederlandstalige Hiphop-scene.

Een jaar geleden kwam de EP ‘DNA’ van het toen nog kersverse label Boombox Media uit het Drentse Assen uit via de populairste streamingdiensten. Nu hebben de artiesten van Boombox Media zich weer overtroffen en staat ‘Mozaïek’ nu online op de volgende streamingdiensten: Spotify, Deezer, Apple Music, iTunes, Google Play & TIDAL.

Share in
Tagged in