De nieuwste single ‘Turn Up’ van Sendeep x Jeremy-M featuring Sensicane staat sinds dit weekend online met een lyricvideo.
Het nummer is te beluisteren via:

Spotify: https://spoti.fi/2IXrroO
Deezer: http://tiny.cc/DeezerTurnUp
TIDAL: https://bit.ly/2KTpDiq
Apple Music: https://apple.co/2MNJLmv
iTunes: https://apple.co/2MNJLmv
Google Play: http://tiny.cc/GooglePlayTurnUp

Lyricvideo ‘Turn Up (feat. Sensicane)’: https://youtu.be/j6rwBPg22RI

Deze track is het voorportaal voor de nieuwe mixtape ‘Mozaïek’ die op 27 juli uitkomt op alle bovenstaande streamingdiensten. ‘Turn Up’ en de nieuwe mixtape zijn producties van een super creatief writerscamp dat in februari plaats heeft gevonden in een bungalow in Friesland. Verschillende artiesten kwamen daar samen bij Boombox Media om hun creatieve talenten samen te bundelen tot een powerhouse van een plaat. De nieuwe single, mixtape, video’s en andere creaties zijn geproduceerd door rappers, beatmakers, videografen en vormgevers. Video’s van de writerscamp zijn via YouTube en Facebook te zien bij Boombox TV. Verschillende talenten, verschillende puzzelstukjes, vandaar de titel ‘Mozaïek’.

Afleveringen ‘Boombox TV’: http://tiny.cc/BoomboxTV

Het platenlabel Boombox Media uit het Drentse Assen brengt talenten uit heel Nederland samen in een Noord-Nederlandse sfeer waar creativiteit, kwaliteit en sfeer de boventoon voeren. De writerscamp is daar een goed voorbeeld van. Hier groeien nieuwe talenten aan het hiphop- en dancefirmament waar het muzikale universum al lang op zit te wachten.

Share in
Tagged in