ASSEN – Het is weer zo ver! Boombox Media presenteert op 20 januari vol trots de nieuwe single ‘Meer van Jou’ van Sendeep uit het Drentse Assen.
Het nieuwe hiphop-geluid uit het Noorden krijgt met deze nieuwe track steeds meer voet aan de grond in de Nederlandstalige hiphop-scene. Boombox Media brengt twee versies uit van ‘Meer van Jou’: één met een prachtige, uitgebreide instrumentale outro en een ‘radio-edit’ zonder de instrumentale outro.
Ook voor deze love-track heeft rapper Sendeep de handen met Colin uit het Noord-Hollandse Hoorn en GJ uit Assen inééngeslagen. Sendeep schreef de tekst en deed de vocalen, Colin en GJ hebben de beat geproduceerd. Gert Jan Naber deed ook deze keer de artwork en Ivo Statinski de mastering van het nummer.
Beide versies van ‘Meer van Jou’ zijn vanaf 20 januari te beluisteren via Spotify, Deezer, iTunes, Apple Music, Google Play en Tidal.
Boombox Media is een jong hiphoplabel uit Assen dat het nieuwe hiphopgeluid uit het Noorden van het land bekend maakt. Vorig jaar bracht Boombox Media al de EP ‘DNA’ uit van Sendeep × Colin en de track‘Godin van het Licht (Divali)’ van Sendeep × Colin. Met een frisse benadering van het hindoefeest Divali en nu in het nieuwe jaar dus ‘Meer van Jou’. Ook mixt, arrangeert en produceert Boombox Media tracks van andere artiesten.

Spotify: http://tiny.cc/MvJSpotify
Deezer: http://bit.ly/2mVaHGe
iTunes: http://tiny.cc/MvJiTunes
Apple Music: http://tiny.cc/MvJAppleMusic
YouTube: http://tiny.cc/MvJYouTube

Share in
Tagged in